[صفحه اصلی ]     [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنگره::
سازمان کنگره::
برگزارکنندگان و حامیان::
شرکت در کنگره::
ارسال مقاله::
داوران::
فرم ها و فایل های مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: اخبار کنگره : راهنمای آماده سازی سخنرانی و پوستر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

دستورالعمل ارائه مقالات به صورت سخنرانی (مقالات با کد O)

1-مدت زمان در نظر گرفته شده برای ارائه سخنرانی ها 10 دقیقه بوده و لذا خواهشمند است در تهیه اسلایدها این نکته را مد نظر داشته باشید.
2- رنگ بندی، سایز، نوع فونت و جلوه های گرافیکی کاملا اختیاری است.
3- زبان ارائه سخنرانی اختیاری است.
4- لازم است در اسلایدهای تهیه شده برای سخنرانی آرم کمیته دانشگاه بابل و آرم سازمان حمایت کننده از طرح تحقیقاتی درج شود. بعلاوه در اسلاید عنوان، کد سخنرانی باید ذکر گردد.

آرم کمیته بابل

دستورالعمل ارائه مقالات بصورت پوستر (مقالات با کد P)

1- مدت زمان در نظر گرفته شده برای ارائه پوسترها 5 دقیقه می باشد.

2- ارائه دهنده مقاله بایستی راس ساعت مقرر پوستر خود را نصب و در محل نصب پوستر خود حضور داشته و پاسخگوی سوالات داوران باشد. در صورت عدم نصب یا عدم حضور به هنگام مراجعه داوران، گواهی ارائه نخواهد شد.
3- اندازه پوستر الزاما 70*90  سانتی متر بوده و بصورت طولی-عمودی (Portrait) تهیه گردد.
4- انتخاب رنگ پس زمینه پوستر اختیاری است، بهتر است رنگ پوستر طوری انتخاب گردد تا Contrast کافی بین پس زمینه و متن وجود داشته باشد به گونه ای که قسمتهای مختلف پوستر هر کدام خود را معرفی نمایند و به راحتی قابل تفکیک باشند.  همچنین از تصاویر مربوط به مطالعه انجام شده در پوستر استفاده شود و از درج عکس های متفرقه جدًا خودداری گردد. حداقل 30% فضای پوستر باید توسط عکس، جدول و نمودار اشغال شود.
5- اندازه فونت عنوان باید از فاصله دو متری و اندازه فونت متن از فاصله یک متری قابل خواندن باشد.
6- تناسب بین قسمت های چهارگانه مقاله باید رعایت شود. برای مثال بهتر است عمده فضای پوستر به قسمت های نتایج و بحث اختصاص یابد.
7- درج منابع در پوستر ضروری نیست.

8- زبان ارائه پوستر اختیاری است.
9- لازم است در بالای پوستر، کد پوستر و آرم کمیته دانشگاه بابل و آرم سازمان حمایت کننده از طرح تحقیقاتی درج شود.

آرم کمیته بابل

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ