[صفحه اصلی ]     [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنگره::
سازمان کنگره::
برگزارکنندگان و حامیان::
شرکت در کنگره::
ارسال مقاله::
داوران::
فرم ها و فایل های مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: امتیار چاپ برای مقالات برتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ |

قابل توجه شرکت کنندگان گرامی

به اطلاع میرساند که برای مقالات برتر کنگره و همچنین مقالاتی که امتیاز بالایی کسب کردند امتیاز چاپ در مجله علمی نوین سلامت به صورت ویژه نامه منظور میگردد. دوفصلنامه علمی نوین سلامت وابسته به کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده و اکنون در "سامانه دانش گستر برکت" و "سیویلیکا" نمایه می گردد (آدرس پایگاه مجله: http://nhj.mubabol.ac.ir).

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان